Nije javna tajna da su sve bolji financijski rezultati, sve veća navijačka baza, te ta već famozna neobjašnjiva povezanost HNK Hajduk Splita i svojih navijača privukli sve veći broj sponzora i partnera u splitski klub. Specifičan odnos navijača Hajduka prema klubu i njegovim prijateljima urodio je plodom u novim suradnjama između Hajduka i nekoliko velikih domaćih kompanija, među kojima je i Karlovačka pivovara.

Specifičan odnos navijača Hajduka prema klubu i njegovim prijateljima urodio je plodom u novim suradnjama između Hajduka i nekoliko velikih domaćih kompanija, među kojima je i Karlovačka pivovara.

Svoju suradnju Hajduk i Karlovačko, početkom veljače, okrunili su velikim predstavljanjem nove pive „Karlovačko Bila“, ceremonija je uključivala nastup klapskog sastava, intervju sa predsjednikom Hajduka Ivanom Kosom i Filipom Rabuzinom, direktorom marketinga Heinekena Hrvatska te na koncu predstavljanjem nove bijele limenke „Karlovačko bile“.

O ovoj odlično prihvaćenoj kampanji oglasila se danas i marketinška agencija Bruketa&Žinić&Grey koja stoji iza kampanje:

“Uz slogan kampanje I krv svoju za bilu boju, agencija Bruketa&Žinić&Grey komunicirala je spremnost pivovare da se prigodno, zbog Hajduka, odrekne svog najprepoznatljivijeg elementa – crvene boje”

„Nakon Matošića, Vukasa, Šurjaka, Bokšića i mnogih drugih, Hajduk će, a posebno njegovi navijači, dobiti još jednu klupsku legendu.

U čast Hajduka te svih onih koji Hajduk vole i podržavaju, Karlovačko pivo je kao sponzor Hajduka lansiralo Bilu, limenku Karlovačkog piva odjevenu u bijelu boju splitskoga kluba.

Bila je boja simbol kluba Hajduk zbog koje njegova momčad i ima nadimak Bili, a vjeruje se i kako im igranje u bijelim dresovima donosi sreću.

Uz slogan kampanje I krv svoju za bilu boju, agencija Bruketa&Žinić&Grey komunicirala je spremnost pivovare da se prigodno, zbog Hajduka, odrekne svog najprepoznatljivijeg elementa – crvene boje”