Izgradite sebe i preporodite svoj posao! Krajnje je vrijeme da iskoristite popust od 20%!

Pozor! Dobro čitajte sljedeće redove jer je visok postotak da ćete se pronaći u nekoj od situacija.

Situacija broj 1. Svakodnevno ste okruženi društvenim mrežama, a od ranog jutra dok pijete prvu kavu pratite brojne statuse, lajkate fotografije, čitate komentare. Sve to možete iskoristiti ia za svoj posao. Kako? Koliko često? Zašto?

Situacija broj 2. Cijeli dan čitate portale i aktivno pratite medijsku i PR scenu. Ipak, nedostaje vam znanje i iskustvo iz prakse kako biste uletjeli u PR svijet te izgradili reputaciju svoje tvrtke. Na koji način? Uz koje alate?

Situacija broj 3. Frustrirani ste jer vaši problemi i poteškoće uvijek zapnu u komunikaciji s vašim kolegama ili partnerima. Buka u komunikacijskom kanalu je nešto što vas svakodnevno opterećuje i smanjuje vam zaradu. Nešto radite krivo. Što?

Ako ste se prepoznali barem u jednom od ovih situacija onda je ovo članak upravo namijenjen vama.

Puno je pitanja, a svi odgovori nalaze se na jednome mjestu, a to mjesto zove se Londonska škola za odnose s javnošću (http://lspr.hr). LSPR idealno je mjesto za stjecanje znanja iz područja marketinga i komunikacije na društvenim mrežama, PR-a i razvijanja komunikacijskih vještina. Osim toga, ovo je idealno vrijeme da unaprijedite svoje znanje i napravite nešto za sebe.

Upis u novu generaciju polaznika LSPR-a su u tijeku, a krećemo već 14.travnja. Iskoristite rane prijave do 1. ožujka i ostvarite popust od čak 20%, ako se prijavite do 1. travnja ostvarujete popust od 10%.

Zašto uopće upisati LSPR? Zato što pruža najbolja znanja iz brojnih područja koja će od vas stvoriti profesionalce spremne za sve izazove. Kroz tri programa na raspolaganju vam je široka lepeza znanja u kombinaciji s iskustvom dobivenim iz prakse.

Tri programa koja su vam na raspolaganju upravo vam pružaju sve navedeno. Po završetku programa, svaki polaznik dobiva certificiranu diplomu Londonske škole za odnose s javnošću koja se upisuje u radnu knjižicu i koja je priznata u svih 18 zemalja u kojima djeluje LSPR.

Predavači Londonske škole za odnose s javnošću vrsni su stručnjaci s bogatim iskustvom u područjima koje predaju. Ove godine pripremili smo vam nove predavače koji dolaze izravno s tržišta rada obogaćeni najnovijim iskustvima i znanjem.

Program koji je za mnoge najzanimljiviji je Marketing i komunikacija na društvenim mrežama. Pitate se zašto? Jednostavno, društvene mreže postale su dio našeg života i na njima radimo gotovo sve. Od vođenja privatnog života do poslovne komunikacije.

Drugi program koji je također vrlo popularan na LSPR-u zove se Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom. Ovo je kompletan edukacijski program koji polaznicima daje znanja iz odnosa s javnošću i naglašava važnost struke u odnosu na druge discipline.

Svakodnevno gubimo vrijeme, energiju i novac zbog ”buke” u komunikaciji i nedostatka razumijevanja. Ako ste se pronašli u posljednjoj rečenici onda je program koji je idealan za vas Razvijanje komunikacijskih vještina. Često zaboravljamo da su komunikacijske vještine potrebne u gotovo svakom zanimanju. Uspješno vladanje njima presudno je za poslovni uspjeh, ali i osobni razvoj. Upravo je tome namijenjen ovaj program koji spaja teoriju i praksu i donosi alate za učinkovito komuniciranje.

Proljeće dolazi, probudite se iz zimskog sna i napravite nešto za sebe. Londonska škola za odnose s javnošću krenula je s upisima. Iskoristite rane prijave do 1. ožujka i ostvarite popust od 20%, ako se prijavite do 1. travnja ostvarujete popust od 10%.

Krajnje je vrijeme! Iskoristite rane prijave, izgradite sebe i preporodite svoj posao!

Info na upisi@lspr.hr ili na +385 91 4358 693