Nakon što je nedavno proslavljeno tri godine postojanja Marketing Meet Up nastavlja dalje! U srijedu 03.05. u Zagrebu se održava 25.Marketing Meet UP! Jedan od noviteta je i nova lokacija BIKERS BEER FACTORY koja je u skladu s cijelim konceptom meetupa…

eCommerce 101 – Kako izbjeći zamke zbog kojih kupci odustaju od kupovine? je tema nadolazećeg 25. #MMZG.

Na kraju svi broje novac. No, vaša web trgovina puna je zamki za posjetitelja i svaka pogreška udaljava vas od zacrtanih prodajnih ciljeva i željene stope konverzije. Na ovom predavanju naučiti ćete 10 najčešćih problema koje možete prepoznati u manjoj ili većoj mjeri na većini domaćih web shopova. Naravno za svaki problem biti će ponuđeno i nekoliko savjeta i rješenja. Dođite s blokovima, napravite vašu checklistu, popravite svoje web trgovine i olakšajte posjetiteljima da potroše nešto kod vas.

Predavač je Ivica Kruhek iz tvrtke Marker!

Ivica Kruhek više od 12 godina pomaže domaćim i stranim tvrtkama da digitalne kanale uspješno stave u funkciju ostvarenja svojih poslovnih ciljeva. Iskustvom rada na više stotina web projekata upoznao je razne poslovne procese i stekao veliko iskustvo u razumijevanju načina poslovanja i prepoznavanju poslovnih potreba tvrtki svih veličina.

Svoje znanje i iskustvo koristi u planiraju digitalnih strategija i izradi koncepata za e-commerce i druge složene web projekte. Zadnjih godina svoj fokus usmjerio je na proučavanje psihologije ponašanja korisnika na internetu što postaje ključan faktor u postizanju rezultata na webu.

Uz obaveze koje ima kao direktor tvrtke Marker d.o.o., često ga možete sresti na nekoj od domaćih i međunarodnih konferencija ili edukacija u funkciji predavača.

Raspored, lokaciju održavanja, način prijave i sve ostale detalje možete pogledati na meetup stranici grupe. #education #networking #fun