Poslovni Puls
17/09/2014

Hrvatski online servis za izradu računa "Solo" pokrenuo vlastiti API

Godinu i pol dana na hrvatskom tržištu je prisutan Solo, web servis za izdavanje (fiskalnih) računa i ponuda, ali i zapravo mnogo više od toga. Brojni zadovoljni korisnici, mali poduzetnici, ali i etablirane firme, koriste Solo kako bi olakšale svoje poslovanje. A od ove jeseni Solo im pomaže još i više....

Najveća novost je svakako Solo API (aplikacijsko programsko sučelje). Od sada se Solo račun može povezati s programima, aplikacijama, web trgovinama što je jednostavno uz detaljnu API dokumentaciju. Mogućnosti su nebrojene pa nije ni čudno da su ovu funkciju tražili mnogi korisnici. Kako Solo uvijek sluša prijedloge onih koji ga upotrebljavaju uz ovu novost uveli su još pregršt novih opcija poput opcije slanja računa na više e-mail adresa, plaćeni paket je dobio detaljni graf prihoda za pojedinog klijenta, Solo sada pamti i rokove plaćanja računa i ponuda, a redizajnirani su i statusi računa za lakše praćenje poslovanja, naavodi se u priopćenju.

S obzirom na to da je Solo servis besplatan (do tri računa mjesečno) sa svim funkcijama, organiziramo i besplatan webinar: Solo računovodstvo na kojem ćemo vas upoznati s funkcijama ovog jednostavnog servisa koji koristi više od 1 500 poduzetnika.

Webinar će se održati 30.09.2014. u 11 sati putem Google Hangouts, a gledati ga možete i na YouTubeu.

Na webinaru ćete se upoznati sa servisom Solo i naučiti kako izdati račun, napisati ponudu, kako ponudu prebaciti u račun, poslati račun e-mailom, kako pratiti status računa i ostalo. Svi polaznici webinara će na kraju imati priliku dobiti besplatnu mjesečnu licencu za neograničeni paket Solo, stoji u priopćenju.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram