Zatvori

4 alata koji će boostati vaš team

Koliko puta ste se našli u situaciji gdje vam je email pretinac preplavljen emailovima klijenata, suradnika i hrpom newslettera za koje ste neke i "unsubscribali", ali oni opet nađu put do vašeg pretinca? Zar ne bi bilo lijepo da možete razdvojiti komunikaciju na različite kanale koji bi vam pomogli u boljem organiziranju zadataka, komunikacije i dijeljenja informacija između timovima kao i klijenata?

Danas Vam donosimo četiri alata koji mogu povećati produktivnost vašeg tima i olakšati vam zajedničku komunikaciju kao i kolaboraciju.

 

SlackSlack

Mnogima već poznati Slack je popularna i dobro oblikovana platforma koja nudi instant poruke, prijenos datoteka i odlično pretraživanje poruka. Krasi ga mogućnost dodavanja više timova između kojih se možete prebacivati jednim klikom, kreiranja raznih kanala za lakše organiziranje između timovima i integracija s alatima poput Trello, Intercom, Asana, Google Drive i mnogo drugih. Dostupan je na većini platformi poput Windows, Mac, Linux, Android, iOS.

 

AsanaAsana

Kada pričamo o upravljanju projektima, zadacima i rokovima, Asana je jedan od najpoznatijih alata za upravljanje projektima. Platforma omogućuje korisnicima dodjeljivanje zadataka drugim članovima, dodavanje sljedbenika projektima i praćenje rokova. Vrlo je koristan alat za popis obveza ili kalendar za strateško planiranje kako Vam nijedan zadatak ne bi promaknuo.

Trello

Trello

Još jedan alat za upravljanje projektima. Platforma vam omogućuje rad s pločama ili popisima, koje mogu organizirati timovi za različite zadatke. Unutar njih možete postaviti popise obveza i delegirati među kolegama. Postoji i mogućnost dodjele komentara na kartice za brzi način dobivanja povratnih informacija od drugih sudionika. Platforma je dosta slična Asani i također nudi mogućnost integracije s različitim alatima.

Google Docs

Google Docs

Pretpostavljam da Google ne treba predstavljanje. Svatko tko je ikad pristupio internetu zasigurno je barem jednom koristio najmoćniju tražilicu na svijetu, ali što je s ostalim alatima koje Google nudi? Google Docs i Google Sheets su jedni od tih moćnih alata i dosta su slični Microsoftovim Office alatima poput MS Word i MS Excel. Ono što je prednost kod tih alata je mogućnost istovremenog uređivanja i automatskog spremanja svih izmjena. Umjesto da šaljete dokumente od osobe do osobe, u Google Docs sve što trebate napraviti je dodati korisnika ili direktno pošaljete poveznicu i skupa uređujete dokument što uvelike ubrzava kolaboraciju i smanjuje nepotrebno vrijeme za slanje dokumenata.

Danas smo naveli neke od alata koje mogu boostati vaš tim i olakšati mnogobrojne procese tijekom razvoja projekata. Krenite već danas i podigne svoj tim na novu razinu. 🙂

 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram