Tvrtka Hangar 18, koja je nedavno uvrštena na Deloittevu listu 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u regiji EMEA, otvara novu maloprodajnu trgovinu u Zadru. Trgovina će se otvoriti 23.12.2016. godine i nudit će cjelokupni asortiman proizvoda iz područja informatičke opreme, audio-video tehnike, potrošačke elektronike i mobitela…

Hangar 18 Megastore do sada je bio prisutan u Zadru u trgovačkom centru Supernova, gdje će i dalje imati svoj prodajni prostor. Novi, te puno veći prodajni prostor na 90 m2, bit će otvoren 23.12.2016. godine na adresi: Ulica Ante Starčevića 3, Zadar (pokraj McDonaldsa). U novoj trgovini Hangar 18 će nuditi svoj cjelokupni asortiman proizvoda, što znači da ćete tamo pronaći stolna, prijenosna i tablet računala, komponente i periferiju za računala, mobitele i dodatnu opremu, kao i potrošačku elektroniku.

Osim toga, ovo će biti prvi prodajni prostor s potpunim „gamerskim“ asortimanom u Zadru, što će biti prava poslastica za sve ljubitelje računalnih igara.

Prilikom otvaranja ove nove trgovine u Zadru, Hangar 18 pripremio je akciju od 10% popusta na cjelokupni asortiman, navodi se u priopćenju.