Provedba predakceleracijskog programa StartUp Factory Zagreb u punom je jeku. Izabrani timovi kroz niz edukacija te mentorsku, infrastrukturnu i financijsku pomoć razvijaju svoje inovativne ideje. Jedan od Startup Factory Zagreb (SFZGB) timova je i Vollo koji je već osvojio niz značajnih nagrada za svoj startup…

Vollo je online servisu za pretragu, usporedbu i kupnju autobusnih karata koji je na CESA (Central European Startup Awards) startup natjecanju proglašen najboljim hrvatskim startupom u ranoj fazi razvoja. Grand Finale CESA natjecanja održat će se 1. prosinca u Ljubljani, gdje će Vollo predstavljati Hrvatsku u regionalnoj konkurenciji startupa u ranoj fazi razvoja.

O CESA priznanju Marko Jukić, osnivač i CEO Vollo-a izjavio je: “Jako nas veseli što je CESA prepoznala naš rad i naše rezultate. Ova nagrada za najbolji early stage startup daje nam još više motiva da još brže i jače radimo na onome što smo krenuli – digitalna transformacija prijevoza.”

Ovo priznanje je samo jedno u nizu koje je Vollo dobio u protekla dva mjeseca. Hrvatski servis za kupnju autobusnih karata online nominiran je među najboljih 100 startupa srednjoistočne i južne Europe na Startup Istanbul Challengeu te je ušao u top 13 startupa na Catch pitch izazovu u Beogradu. Kroz predakceleracijski programa StartUp Factory Zagreb, Vollo je dobio investiciju te koristi mentorsku podršku, kao i uredski prostor Tehnološkog parka Zagreb.

“Ekipa iz SFZGB-a je stvarno doprinijela dizanju atmosfere i omogućila nam da svakodnevne zadatke odradimo brže i kvalitetnije te dođemo do kontakata koji su krucijalni za naš daljnji rast. Osim planiranja i izvršavanja zadataka, vrijeme provodimo podižući koncentraciju igranjem stolnog tenisa.”, izjavio je Jukić o selidbi u novi uredski prostor.

Vollo je također odabran kao jedan od 20 finalista Zagreb Connecta & EBAN Winter University konferenciji, koja se krajem mjeseca održava u Zagrebu.