Zatvori
Poslovni Puls
20/10/2015

Goldman Sachs i JP Morgan Todoriću odobrili kredit od 200 milijuna eura

Agrokor je sklopio s grupom banaka ugovor o kreditu vrijedan 200 milijuna eura, s rokom povrata od 18 mjeseci od dana sklapanja ugovora, pokazuju objave na Zagrebačkoj burzi nekoliko tvrtki iz sastava tog koncerna koje su jamci za taj kredit...

Ugovor o kreditu sklopljen je 16. listopada, a Agrokor ga je sklopio s J.P. Morgan Securities PLC, Goldman Sachs International Bank, Credit Suisse AG, London Branch i BNP Paribas Fortis SA/NV.

Ukupan iznos glavnice kredita je 200 milijuna eura, a kredit je odobren s krajnjim rokom povrata od 18 mjeseci od dana sklapanja ugovora o kreditu, navodi se u objavama.

Jamstvo za taj kredit preuzelo je nekoliko društva iz sastava koncerna Agrokor. Tako su obavijesti o preuzimanju jamstva za obveze vladajućeg društva po ugovoru o tom kreditu u ponedjeljak poslije podne na Zagrebačkoj burzi objavili PIK Vinkovci i Jamnica.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram