Zatvori
Poslovni Puls
25/09/2015

Važno priznanje za osječki Inchoo

POVEZANE OBJAVE:

European Business Awards je Inchoo, jednu od osječkih IT tvrtki, u kategoriji “The ELITE Award for Growth Strategy of the Year”, proglasio nacionalnim pobjednikom. Takvo priznanje Inchoo vodi u sljedeći krug natjecanja za europske laureate...

European Business Awards je prestižno natjecanje koje sponzorira RSM, već devetu godinu za redom, a podržavaju ga brojni poslovni lideri, akademici, te medijski i politički predstavnici širom Europe.

Biti proglašen nacionalnim pobjednikom znači osigurati si mjesto među 12 najboljih poduzeća u Hrvatskoj, te 678 u Europi. U konkurenciji se nalazilo više od 32.000 kandidata iz 33 europske zemlje. Time je Inchoo osigurao još jednu potvrdu organskog rasta koji je započeo još 2008. godine.

Tomislav Bilić, direktor Inchooa, navodi: “Lijepo je bilo vidjeti kako je dobitak ove nagrade za strategiju rasta razveselio sve djelatnike. Svi koji prate naš razvoj, ponekad imaju dojam kako je on spontan i kako se podrazumijeva. Ipak, iza vijesti o pojedinačnim uspjesima i aktivnostima krije se jedna grupa izuzetnih boraca na koje sam ponosan do neba. To su ljudi koji svojim golemim trudom, teškim radom i prijateljskim pristupom čine Inchoo posebnim. Izvrstan je osjećaj vidjeti kako su djelatnici ponosni što su dio Inchoo tima. Osjećaju da ga mogu promijeniti i obogatiti. Kad u takvo okruženje pristigne nagrada koja prepoznaje našu “strategiju rasta”, tad znamo da smo na pravom putu i da naš trud uistinu vrijedi.”

Kao što je Adrian Tripp, CEO European Business Awards, izjavio: “Nacionalni pobjednici predstavljaju najdinamičnija europska poduzeća, a istovremeno igraju važnu ulogu u kreiranju snažne poslovne zajednice.”

Sljedeći korak znači pripremanje videa u kojemu se pobjednici trebaju predstaviti žiriju i javnosti.

Iako žiri proglašava pobjednike na europskoj razini, javnost je ta koja će odabrati pobjednike na razini države, glasanjem za kandidata po vlastitom izboru putem interneta.

Pobjedom Inchooa nastavlja se tradicija osječke softverske scene i članica udruge Osijek Software City kojom se pojavljuju na ovakvim prestižnim događajima - prošlogodišnju je nagradu odnio Mono d.o.o., i to u istoj kategoriji. Čestitke Inchoou, te se nadamo da će laureat pronaći mjesto među do sada osvojenim priznanjima.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram