Zatvori
Poslovni Puls
23/07/2014

Tisak će na kioscima prodavati i međugradske autobusne karte!

Nakon što su na kioske Tiska uvedene usluge slanja paketa, plaćanja režija, podizanja gotovine, fotokopiranje, izrađivanje fotografija i plaćanje režija, u najvećem lancu kioska idu dalje pa će kupcima nuditi i prodaju autobusnih i parking karata...

Najveći lanac kioska u Hrvatskoj – Tisak, u vlasništvu koncerna Agrokor, uskoro će svojim kupcima ponuditi još jednu uslugu koja bi mogla uzdrmati konkurenciju: prodaju autobusnih karata za putovanja u sve gradove diljem Hrvatske, te prodaju parkirnih karata u Zagrebu, javlja T-Portal.

Tisak je u većinskom vlasništvu koncerna Agrokor Ivice Todorića (51 posto) dok je drugi po veličini dioničar rovinjska Adris grupa (25,86 posto).

Zanimljivo je da odnedavno dionice u Tisku 'skupljaju' i tvrtke iz grupe Euroherc Dubravka Grgića koje drže oko 10 posto Tiska.

Tisak ima oko 1.300 vlastitih kioska a robu distribuira na više od 7.600 prodajnih lokacija diljem Hrvatske. Lani je Tisak ostvario prihod nešto veći od tri milijarde kuna uz neto dobit od 19 milijuna kuna.

 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram