Zatvori
Poslovni Puls
13/03/2014

U utrci za Kupare Todorićeva Karisma, Valamar i Rixos

Ponude na javni poziv za neobvezujući iskaz interesa za Kupare I poslali su - Karisma Hotels Adriatic, Valamar poslovni razvoj, Titan nekretnine, Rixos grupa i Braniteljska zadruga "Mir" Mlini, objavili su iz Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom (DUUDI)...

Povjerenstvo za ocjenu prijava otvorilo je danas ponude pristigle na javni poziv za podnošenje neobvezujućeg iskaza interesa za osnivanje prava građenja i prava služnosti nekretnina na lokaciji Kupari I, za koji je rok istekao u ponedjeljak, 10. ožujka.

Iz DUUDI-ja napominju kako navedeni potencijalni investitori nisu dužni podnijeti obvezujuće ponude, niti je ovlašteno tijelo Republike Hrvatske dužno sklopiti ugovor o osnivanju prava građenja, odnosno osnivanju prava služnosti ili koncesije s bilo kojim od ovih zainteresiranih investitora. Jednako tako, svi ostali investitori, a ne samo navedeni, mogu se javiti na obvezujući poziv za iskazivanjem interesa.

Po okončanju postupka obnove zemljišne knjige, koji je u tijeku, DUUDI će provesti postupak poziva za dostavu obvezujuće ponude, koji je planiran u prvoj polovici 2014. godine.

Ukupna se investicija u Kupare I procjenjuje na 150 do 300 milijuna eura, a na lokaciji je predviđena izgradnja i obnova hotelsko-turističkog kompleksa, kapaciteta od najviše 1500 postelja, prenosi HRT.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram