Infosit-ovo rješenje za fiskalizaciju na terenu, u potpunosti razvijeno od strane domaćih stručnjaka, dobilo je priznanje “Top smartphone POS application” nakon uspješnog nastupa na najvećem svjetskom kongresu mobilne tehnologije održanom od 24. do 27. veljače u Barceloni…

“Izuzetno smo ponosni na ovu nagradu koja, uz brojne pohvale koje redovito dobivamo od naših korisnika, predstavlja dodatnu potvrdu kvalitete dosadašnjeg rada. Iako je Fiskalphone nastao kao proizvod hrvatskog modela fiskalizacije, nakon kontakata ostvarenih u Barceloni uvjereni smo da će internacionalna verzija aplikacije pronaći svoje mjesto i na svjetskom tržištu.” rekla je Nataša Ravnić Gašparini, voditelj ključnih kupaca u Infosit-u prilikom preuzimanja nagrade.

Fiskalphone je izuzetno jednostavna aplikacija za Android pametne telefone, koja korisnicima omogućuje brzo izdavanje računa s bilo koje lokacije. Pouzdan rad u uvjetima nestabilne internet veze, sigurnosna kopija podataka u cloud-u, kao i mogućnost povezivanja s postojećim informacijskim sustavima neke su od njenih glavnih odlika, navodi se u pripćenju.