Zatvori
Poslovni Puls
31/10/2013

HTV-ov novi kviz s Tarikom Filipovićem je hrvatska verzija britanskog "The Chase"

Ove nedjelje na ekrane HRT-a stiže "Potjera" - hrvatska inačica popularnog kviza "The Chase" koji se na britanskom ITV-ju emitira od 2009. godine...

U "Potjeri" četiri natjecatelja odgovaraju na pitanja općeg znanja i istovremeno grade taktiku koja će ih dovesti do finalnog kruga. Međutim, na putu im stoji Lovac. To je neuobičajeni protivnik koji u uzbudljivoj igri znanja i brzine želi natjecatelje izbaciti iz igre i onemogućiti ih da osvoje desetke tisuća kuna.

U jednom segmentu "Potjera" pomalo podsjeća na kviz „Najslabija karika“. Za razliku od kvizova koji su dosad emitirani na HRT-u, "Potjera" je vrlo brzog tempa i vrlo dinamična, a na neki način odgovori su limitirani vremenom. To u prijašnjim kvizovima nije bio slučaj, a ta razlika će svakako pridonijeti atraktivnosti, rekao je voditelj projekta Mario Sedmak.

U voditeljskoj ulozi novog HRT-ova projekta našao se Tarik Filipović kojem će to biti već četvrti kviz kojeg će voditi.

"Svaki angažman prihvaćam kao novi izazov, a tako će biti i ovoga puta. Pripreme su bile zahtjevne, no ekipa s kojom radim je fantastična", bio je kratak Tarik i dodao da ćemo sve vidjeti u nedjelju.

Za sada je planirano da „Potjera“ ide dvaput tjedno i to utorkom i nedjeljom. "Vjerujem da će je gledatelji dobro prihvatiti jer je poznato da naša publika jako voli kvizove", najavio je voditelj projekta Mario Sedmak.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram