Zatvori
Poslovni Puls
30/09/2013

Novi portal za grupnu kupovinu Treeptoo specijaliziran za putovanja

Domaće internetsko tržište odsada je naime bogatije za portal grupne kupovine specijaliziran isključivo za putovanja, a radi se o prvom i trenutno jedinom takvom projektu na tržištu...

Od vikend aranžmana idealnih za welness i seoski turizam ili putovanja na daleke destinacije, one sportske, morske, sunčane ili zimske, Treeptoo nudi idealan odmor za svakoga! Bez obzira na potrebe, afinitete ili raspoloživi budžet svatko će ondje pronaći nešto za sebe. Iza projekta stoji tim mladih entuzijasta koji su primijetili da domaće tržište vapi upravo za ovim tipom specijaliziranog portala., poručuju osnivači.

"Postojeći portali za grupnu kupovinu velik dio svojih korisnika privlače upravo turističkom ponudom. Upustili smo se u ovu avanturu jer smatramo da je tržište spremno za specijalizirani portal zahvaljujući kojem će putovanja postati dostupna svakome. Treeptoo je idealno mjesto i za one neodlučne. Nadamo se da će oni svoju potragu za odmor po vlastitoj mjeri započeti upravo na našem portalu", rekla je voditeljica projekta Jelena Krizmanić.

"I sami smo veliki ljubitelji putovanja jer nude svojevrstan bijeg od stvarnosti i nova znanja i iskustva koja su neprocjenjiva. Ovaj portal je između ostalog i mjesto gdje svoju strast prema putovanjima želimo podijeliti s onima koji razmišljaju kao i mi, ali i onima koji još sanjaju o putovanju koje će im promijeniti život i pogled na svijet"', kaže Krizmanić.

Na Treeptoo korisnici tako mogu podijeliti svoja iskustva s putovanja, ali i predložiti destinaciju. Treeptoo će intenzivan kontakt sa svojim korisnicima održavati i putem facebook stranice te newslettera tako da bi svima koji žele putovati bilo vrlo mudro iskoristiti neku od ovih platformi i na vrijeme iskoristiti svoju priliku, stoji u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram