Zatvori
Poslovni Puls
04/02/2013

Sezona će biti odlična: Rasprodani hotelski kapaciteti na Hvaru, Dubrovniku...

Turistički su djelatnici iznimno zadovoljni prodajom aranžmana za ljeto. Pojedine hotelske kuće već su, zbog velikog interesa, zaustavile prodaju, čak i za rujan....

U gradovima Hvaru i Makarskoj nemoguće je, barem u hotelima, naći slobodnu sobu za srpanj i kolovoz. Manjak hotelskih kapaciteta postaje sve veći problem.

Zrakoplovna luka u Čilipima kraj Dubrovnika zbraja rekorde, radi bolje nego ikad, no gosti koji će stići u špici sezone više nemaju kamo. Dubrovački su hoteli već sada rasprodani.

Promet će rasti i u splitskoj Zračnoj luci. Najavljeno je sedam novih linija ovoga ljeta, no kamo s gostima. Nema investicija, nema novih kreveta. Privatni će smještaj spasiti i Dubrovčane i Makarane jer su hoteli i ondje već rasprodani.

Iz turističkih zajednica pozivaju zainteresirane da prijave sobe i apartmane jer će prema najavama ovoga ljeta svaki krevet biti dragocjen, piše HRT.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram