Zatvori
Poslovni Puls
04/12/2012

HT pokrenuo online trgovinu poslovnih aplikacija i ICT usluga

Hrvatski Telekom pokrenuo je danas ICT Marketplace, dućan poslovnih aplikacija i ICT usluga gdje korisnici imaju mogućnost unajmiti niz naprednih cloud usluga i PC aplikacija za računala uključujući i one koje se instaliraju lokalno na računalo...

Aplikacije i ICT usluge ponuđene u ICT Marketplaceu aktiviraju se automatski te su korisniku dostupne već unutar nekoliko minuta od kada ih korisnik zatraži što otvara posve novu dimenziju u pružanje takvih usluga na hrvatskom tržištu, budući da je do sada za nabavu poslovnih softvera bilo potrebno daleko više vremena.

Trenutačno je usluga ICT Marketplace u pilot fazi, što znači da je dostupan limitirani broj aplikacija i usluga, a Hrvatski Telekom će kontinuirano obogaćivati ponudu najboljim hrvatskim i svjetskim rješenjima, stoji u priopćenju.

Korištenje ICT Marketplacea iznimno je jednostavno, potreban je samo pristup Internetu te računalo ili tablet uređaj. Nema instalacije na računalu – sve aplikacije rade po modelu „click and run“, a jednom preuzeta aplikacija dalje se koristi s bilo kojeg uređaja, bilo kada i bilo gdje se nalazili.

Svi zainteresirani za testiranje aplikacija i ICT usluga s Marketplacea trebaju samo popuniti obrazac koji se nalazi na službenim internetskim stranicama usluge te će dobiti inicijalno korisničko ime i lozinku s kojima će odmah moći početi koristiti uslugu.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram