Zatvori
Poslovni Puls
12/09/2012

MEDIJI: U Poljskoj pokrenut mjesečnik o istjerivanju demona!

Zbog sve više slučajeva istjerivanja demona i vraga u Poljskoj, svećenici rimokatoličke crkve su zajedno sa jednim izdavačem pokrenuli prvi mjesečni časopis u svijetu koji se bavi - istjerivanjem demona...

"Broj slučajeva istjerivanja demona se sa četiri popeo na više od 150 tijekom posljednjih 15 godina u Poljskoj", kazao je otac Aleksander Posacki, svećenik, profesor filozofije, teologije, demonolog i istjerivač demona u Varšavi.

Posacki jedan dio pojavljivanja demona pripisuje i tranziciji sa ateističkog komunizma na kapitalističko slobodno tržište 1989. godine. "Krive su i promjene u sistemu. Kapitalizam je stvorio više mogućnosti za razvoj posla u području okultizma, a gatanje se sada kategorira kao posao na koji se plaća porez", kazao je Posacki.

Posacki je također naglasio nemoć raznih škola psihologije i psihijatrije kada im se predstavi problem ekstremnog ponašanja koje se ne može izliječiti konvencionalnim terapijama. "Opsjednutost demonima nastaje kao rezultat činjenja zla - krađa, ubojstvo i drugih grijeha", dodao je.

"Imamo pune ruke posla", rekao je otac Andrzej Grefkowicz. Otkrio je da se na istjerivanje demona u Varšavi čeka i po tri mjeseca. "Opsjednutost je jako dobro opisana u filmovima. Manifestira se vrištanjem, galamom, ljutnjom i srdžbom. Levitiranje je rijetko, ali se i ono dešava. Vidio sam to svojim očima", rekao je, a prenosi HRT.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram