Zatvori
Poslovni Puls
22/08/2012

IKEA do kraja iduće godine otvara svoj prvi prodajni centar u Beogradu

Švedski trgovački lanac iduće godine stiže u susjednu Srbiju, objavilo je tamošnje Ministarstvo unutarnje i vanjske trgovine...

S predstavnicima IKEA-e razgovarao je Ministar trgovine Rasim Ljajić koji je nakon susreta izjavio kako je IKEA spremna iduće godine otvoriti svoj prvi trgovački centar u Srbiji ukoliko u razumnom roku budu završene procedure izdavanja građenskih i drugih dozvola.

Dragan Skalušević, regionalni direktor prodaje IKEA-e za jugoistočnu Europu informirao je srbijanskog ministra trgovine Ljajića o planovima kompanije da u narednom periodu otvori pet prodajnih centara u Srbiji, objavilo je Ministarstvo unutarnje i vanjske trgovine.

Ljajić je istaknuo kako će njegovo ministarstvo ubuduće biti "na raspolaganju" svim domaćim i stranim ulagačima kako bi im bilo omogućeno što lakše i jednostavnije poslovanje, a složene birokratske procedure bit će olakšane ili u potpunosti ukinute.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram