Zatvori
Poslovni Puls
22/02/2012

Hrvatski startup Spotie konačno predstavio aplikaciju za Android mobilne telefone

Spotie, mobilna društvena mreža izgrađena oko lokalnih događaja, od jučer je dostupna i za mobilne uređaje na Googleovom Android mobilnom operativnom sustavu...

Već smo u nekoliko navrata pisali o splitskom startupu Spotie, odnosno istoimenoj geolokacijskoj aplikaciji za lociranje popularnih lokalnih događaja koja zadire u područje kojim dominiraju veliki igrači poput Facebooka i Foursquarea. Nakon što je iPhone Spotie aplikacija izazvala veliku pozornost javnosti i medija (u i izvan Hrvatske) od jučer je ista dostupna i kao Android aplikacija.

"Spotie je društvena mreža bazirana na događaje, odnosno servis koji vam omogućava da osjetite sve što se zbiva oko vas - što je u obližnjem klubu, koja je predstava u kazalištu ili koji su koncerti po gradu.
Možete filtrirati događaje po kategoriji, vremenu ili po udaljenosti, ovisno o vašim željama i mogućnostima.  Nakon što ste odabrali neki događaj, Spotie vam omogućava da vidite koliko se ljudi tamo prijavilo te da pogledate slike koje gosti stavljaju uživo sa događaja, njihove komentare i još mnogo toga. Dalje, ako ste vi na tom događaju možete komunicirat s drugim gostima, javiti im se, poslati im poruku i slično", poručuju iz splitskog Spotiea.

Ukoliko želite i sami isprobati aplikaciju naših domaćih informatičara koja je oduševila publiku na TechCrunch Disruptu u Pekingu - usmjerite svoje tražilice na Android Market gdje možete pronaći najnoviju verziju Spotiea za Android.

Pročitajte još:

- Split na ljeto dobiva prvu veliku konferenciju posvećenu startup projektima “Startup Live Split”

- Preuzmite besplatnu aplikaciju hrvatskog startupa Spotie koji se želi natjecati s Foursquareom

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram