Ako nazovete i naručite Taxi Cammeo, a ispred vrata se ukaže taksi vozilo s natpisom “Taxi Cab” – nemojte se iznenaditi, riječ je o novoj poslovnoj suradnji između ultra-jeftinog taksi prijevoznika i individualnih taksi obrtnika…

Kako bi bio u mogućnosti zadovoljiti golemu potražnju, a ujedno i stvoriti profitabilan način za širenje na nova tržišta, Taxi Cammeo jučer je predstavio novo franšizno poslovanje “Taxi Cab”. Taksisti koji s Cammeom potpišu ugovor o suradnji moći će koristiti usluge Cammeovog call centra, benzinske postaje i autopraone, a vizualno će nalikovati Cammeo taksi vozilima s iznimkom velike “Taxi Cab” naljepnice.

Iz Cammea poručuju kako će kroz ovu franšizu svoje usluge uskoro ponuditi i u drugim hrvatskim gradovima.

“Na način franšiznog poslovanja, mi ćemo moći omogućiti nekome tko ima prometni smjer i može dobiti licencu od primjerice grada Siska, a htio bi se baviti s time, mi ćemo ga marketinški maksimalno izreklamirati, dati mu broj i tehnički ga možemo spojiti na naš server da svatko tko nazove taj broj moći će dobiti taksi, ali po istim cijena po kojima Cammeo i Taxi Cab voze u Zagrebu”, poručio je direktor Taxi Cammea Vladimir Minovski.

Ugovor s Cammeom za “Taxi Cab” do sada je potpisalo samo pet taksi obrtnika, no očekuje se kako će ta brojka u mjesecima koji su ispred nas – ubrzano rasti. Cijela stvar funkcionira tako da taksisti Cammeu plaćaju fiksni mjesečni najam, dok će sva ostala zarada ići direktno u njihov džep.

Iz Cammea na kraju poručuju korisnicima da se ne iznenađuju ukoliko na njihov poziv dođe “Taxi Cab” vozilo.

Važno je napomenuti kako će Taxi Cab voziti po istim cijenama kao i Taxi Cammeo….

Pročitajte još:

ČUDNO: Radio Taxi Zagreb snizio cijene za 40 posto, ali samo ako vožnju naručujete telefonom