Zatvori
Jasmin Hadzic
19/08/2011

Hong Kong oduševljen hit TV serijom u kojoj milijunaši ribaju podove i čiste zahodske školjke

Zamislite da postoji reality show u kojem biste mogli vidjeti jednog Tedeschija ili Todorića kako ribaju prljave podove ili čiste...hm...prljave...zahodske školjke? Zar to ne bi bila najgledanija tv serija svih vremena...

Upravo tako nešto ovih se dana emitira na jednoj lokalnoj tv postaji u Hong Kongu. Pod nazivom "Borba sirotih bogataša" nova tv serija u svojoj drugoj sezoni privukla je rekordnih 1,2 milijuna gledatelja, što predstavlja čak 17 posto ukupne populacije Hong Konga! Kraj tešlpg ekonomskog stanja i pada životnog standarda, nije iznenađujuće da mnogi uživaju gledajući mučenje razmaženih bogataša.

Kao što možete i prepostaviti, koncept same serije vrlo je jednostavan. Bogataše i milijunaše uposliti na najgorim mogućim radnim mjestima. Tako građani Hong Konga mogu "guštati" u prizorima odvjetnika i nekretninskih mogula koji na koljenima čiste prljave podove i zahodske školjke. A kada padne noć, ovi siroti milijunaši ne idu u svoje vile i luksuzne stanove, već u male zloglasne hongkonške "stanove-kaveze" za sirotinju.

A sada lajkajte ovaj članak, pa možda i naše televizijske kuće odluče producirati lokaliziranu verziju ovog tv showa koji obara sve rekorde gledanosti u tom azijskom megapolisu.

Pročitajte još:

- EGOMANIJAK GODINE: Vladar Abu Dhabija u pijesku ispisao svoje ime koje je vidljivo iz svemira

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram