Zatvori
Foto: Na direktnom smo putu u propast, a ova Vlada to ne zna promijeniti...
Poslovni Puls
17/03/2011

Radimir Čačić: Hrvatska je na direktnom putu u propast!

Predsjednik HNS- a još je jednom iznio svoju kritiku na račun aktualne HDZ-ove vlade koja, po njegovom mišljenju, vodi Hrvatsku direktno u propast...

"Na direktnom smo putu u propast, a ova Vlada to ne zna promijeniti", upozorio je predsjednik HNS-a Radimir Čačić komentirajući najnovije podatke o gospodarskim gubicima u Hrvatskoj.

Hrvatsko gospodarstvo, prvenstveno građevinarsko – obrtnički sektor, izgubilo je lani 17.2 milijarde kuna od javnih naručitelja. Pokazuju to podaci o javnoj nabavi na razini cijele Hrvatske u usporedbi sa 2009. godinom. U Ministarstvu gospodarstva procjenjuju da će ove godine vrijednost nabave ostati ista, ili se čak smanjiti u odnosu na lani.

"Sve brojke koje se pojave iz realnog sektora dokazuju suprotno od onog što Vlada priča", rekao je Čačić komentirajući relevantne i vjerodostojne podatke koje Vlada uporno ne želi prihvatiti.

Pročitajte još:

- Radimir Čačić: Laž je da oporba stoji iza nasilnih prosvjeda! Najavljuje se i tužba…

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram