Pitate se kako famozni riječki Taxi Cammeo može držati tako niske cijene prijevoza? Čitajte dalje…

Večernji list:

Više od stotinu potencijalnih vozača jučer je “okupiralo” nove poslovne prostore Taxi Cammea na Radničkoj cesti 27 u Zagrebu. Potpisivali su ugovore o radu na šest mjeseci, a kako najavljuje riječki taksi div, ukupno će zaposliti više od 600 Zagrepčana! Taxi Cammeo svoje će vozače u Zagrebu plaćati oko 3.200 kuna na mjesec.

Taksi magnat, koji je 2006. pokrenuo posao u Rijeci i biznis proširio do Drave, uskoro će se i sam doseliti u Zagreb, a na tržište metropole ulazi na velika vrata, sa 200 novih Škoda Octavija.

“Idemo najmanje s tri tvrtke i 150 automobila na natječaj, a vjerujem da ćemo uspjeti registrirati i četvrtu firmu te na tržište izaći sa 200 automobila. To znači da ćemo zaposliti više od 600 vozača, koliko ih je potrebno za rad u tri smjene”, kazao je Kosta Minovski, vlasnik Cammeo taksija.

“Različiti ljudi vozit će za nas. Tu su oni koji godinama nemaju posao, ali i visokoobrazovani. Njih mi je najviše žao jer ih roditelji nisu školovali za to, no ako se pokažu sposobnima, oni će moći napredovati unutar tvrtke i tako možda zadovoljiti ambicije”, zaključuje Minovski.

Dakle, nije potrebna velika mudrost kako bi se shvatio Cammeov poslovni model. Male plaće, ali i niske cijene prijevoza. Pa, tko voli, nek izvoli…

Pročitajte još:

Opet taj prokleti Cammeo – u Splitu danas štrajkaju taksisti!

U Zagrebu taksi skuplji nego u Parizu, Barceloni, Pragu…

Zagrebački taksisti, prestanite s gluparanjem i pojeftinite usluge prijevoza!