Bivšem šefu Dukata ide dobro i u novom biznisu…

Ralu logistika Luke Rajića postala je regionalni logistički lider. Ovih dana Rajićev vozni park povećan je na 135 hladnjača, a broj zaposlenika na 170. Iako je u ovaj segment poslovanja Rajić planirao uložiti ukupno 200 milijuna kuna, iz tvrtke stižu najave da je taj iznos već dostignut te da se očekuju daljnje investicije u još uvijek neodređenom iznosu.

Poslovni donosi više:

“Iznimno sam zadovoljan time što smo uspjeli završiti obećani investicijski ciklus u integriranu logističku uslugu, ali prije svega time što smo uspjeli otvoriti nova radna mjesta i dati doprinos razvoju domaćeg gospodarstva. Ralu logistika, u zoni Mišička u općini Popovača, uskoro počinje i gradnju velikog logističkog centra koji će, prema najvišim europskim standardima, biti izgrađen na više od 100.000 četvornih metara te osigurati otvaranje dodatnih radnih mjesta, izravno u Ralu logistici ili neizravno kod domaćih dobavljača koji će sudjelovati u gradnji logističkog centra”, kazao je vlasnik kompanije Luka Rajić.

Ralu logistika, tvrtka koja se bavi pružanjem integriranih logističkih usluga u hladnom lancu, kupnjom i preuzimanjem novih vozila opskrbljuje klijente sa 100 hladnjača u Hrvatskoj, a isporuka dodatnih 35 već je počela i u sestrinskim tvrtkama u Sloveniji i Srbiji. Istodobno, s povećanjem broja vozila povećao se i broj zaposlenika. Tvrtka trenutačno ima 170 radnika, a do završetka inicijalnog investicijskog ciklusa planira se zapošljavanje do 230 ljudi. Renato Radačić, predsjednik Uprave Ralu logistike, istaknuo je da tvrtka posluje prema najvišim europskim i svjetskim standardima što je odvaja od većine konkurencije u regiji.

Pričajte i mislite o Rajiću što god hoćete, ali ovo zaslužuje samo pohvale i ništa više…

Pročitajte još:

Jadranka Kosor primila Luku Rajića u Banskim dvorima

Luka Rajić preuzeo koprivničkog prijevoznika Hit Transporti